1. <menu id="66166"></menu>
    2. 學習啦>學習英語>英語知識大全>《12月第2套英語四級聽力真題及答案》正文

      12月第2套英語四級聽力真題及答案

      時間:2021-05-20 10:00:57本文內容及圖片來源于讀者投稿,如有侵權請聯系xuexila888@qq.com 文瓊 我要投稿

      大家在平時做英語四級聽力練習的時候,是需要掌握正確的方法的,怎么掌握正確的方法呢?下面小編就跟大家聊聊關于12月第2套英語四級聽力真題及答案吧,希望能幫助到大家。

      2019年12月第2套英語四級聽力真題

      Section A News Report

      Directions: In this section, you will hear threenews reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both thenews report and the questions will be spokenonly once. After you hear a question, you mustchoose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark thecorresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

      Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.

      1. A) The number of male nurses has gone down.

      B) There is discrimination against male nurses.

      C) There is a growing shortage of medical personnel.

      D) The number of nurses has dropped to a record low.

      2. A) Working conditions.

      B) Educational system.

      C) Inadequate pay.

      D) Cultural bias.

      Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.

      3. A) He fell out of a lifeboat.

      B) He was almost drowned.

      C) He lost his way on a beach.

      D) He enjoyed swimming in the sea.

      4. A) The lifeboats patrol the area round the clock.

      B) The beach is a good place to watch the tide.

      C) The emergency services are efficient.

      D) The beach is a popular tourist resort.

      Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.

      5. A) It climbed 25 storeys at one go.

      B) It broke into an office room.

      C) It escaped from a local zoo.

      D) It became an online star.

      6. A) Release it into the wild.

      B) Return it to its owner.

      C) Send it back to the zoo.

      D) Give it a physical checkup.

      7. A) A racoon can perform acts no human can.

      B) A racoon can climb much higher than a cat.

      C) The racoon did something no politician could.

      D) The raccoon became as famous as some politicians.

      Section B Conversation

      Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of eachconversations you will hear four questions. Both the conversations and the question-s willbe spoken only once. After you hear a question. You must choose the best answer fromthe four choices marked A), B), C)and D). Then mark the corresponding letter on AnswerSheet 1 with a single line through the centre.

      Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

      8. A) She received a bonus unexpectedly.

      B) She got a well-paying job in a bank.

      C She received her first monthly salary.

      D) She got a pay raise for her performance.

      9. A) Two decades ago.

      B) Several years ago.

      C) Just last month.

      D) Right after graduation.

      10. A) He sent a small check to his parents.

      B) He treated his parents to a nice meal.

      C) He took a few of his friends to a gym.

      D) He immediately deposited it in a bank.

      11. A) Join her colleagues for gym exercise.

      B) Visit her former university campus.

      C) Buy some professional clothes.

      D) Budget her salary carefully.

      Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.

      12. A) He has just too many things to attend to.

      B) He has been overworked recently.

      C) He has a difficult decision to make.

      D) He has just quarreled with his girlfriend.

      13. A) Turn to his girlfriend for assistance.

      B) Give priority to things more urgent.

      C) Think twice before making the decision.

      D) Seek advice from his family and advisor.

      14. A) His girlfriend does not support his decision.

      B) He is not particularly keen on the job offered.

      C) He lacks the money for his doctoral program.

      D) His parents and advisor have different opinions.

      15. A)They need time to make preparations.

      B) They haven't started their careers yet.

      C) They need to save enough money for it.

      D) They haven't won their parents' approval.

      Section C Passage

      Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spokenonly once. After you hear a question, you must choose the best answer from the fourchoices marked A), B), C)and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

      Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

      16. A) Expressing ideas and opinions freely.

      B) Enriching social and intellectual lives.

      C) Acquiring information and professional knowledge.

      D) Using information to understand and solve problems.

      17. A) Traveling to different places in the world.

      B) Playing games that challenge one's mind.

      C) Improving mind-reading strategies.

      D) Reading classic scientific literature.

      18. A) Participate in debates or discussions.

      B) Expose themselves to different cultures.

      C) Discard personal biases and prejudices.

      D) Give others freedom to express themselves.

      Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

      19. A) Why dogs can be faithful friends of humans.

      B) The nature of relationships between dogs.

      C) The reason a great many people love dogs.

      D) How dogs feel about their bonds with humans.

      20. A) They behave like other animals in many ways.

      B) They have an unusual sense of responsibility.

      C) They can respond to humans' questions.

      D) They can fall in love just like humans.

      21. A) They stay with one partner for life.

      B) They have their own joys and sorrows.

      C) They experience true romantic love.

      D) They help humans in various ways.

      Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

      22. A) A rare animal.

      B) A historical site.

      C) A cow bone.

      D) A precious stone.

      23. A) Dating it.

      B) Preserving it.

      C) Measuring it.

      D) Identifying it.

      24. A) The channel needs to interview the boy.

      B) The boy should have called an expert.

      C) The boy's family had acted correctly.

      D) The site should have been protected.

      25. A) Conduct a more detailed search.

      B) Ask the university to reward Jude.

      C) Search for similar fossils elsewhere.

      D) Seek additional funds for the search.

      2019年12月第2套英語四級聽力答案

      1. A

      2. D

      3. B

      4. C

      5. D

      6. A

      7. C

      8. C

      9. A

      10. B

      11. A

      12. C

      13. D

      14. D

      15. B

      16. D

      17. B

      18. A

      19. B

      20. D

      21. A

      22. C

      23. B

      24. C

      25. A

      學英語四級考試語法指導

      物主代詞概說

      表示所有關系的代詞叫做物主代詞,也可叫做代詞所有格。

      物主代詞的用法

      1)形容詞性物主代詞用作定語

      I love my work in the hospital.我喜歡我在醫院的工作。

      How many students are there in his (her) class?他(她)班上有多少學生?

      There are many good teachers in our school.我們學校有許多好老師。

      I saw a film lasts saturday. Its title was Guerrillas on the Plains.

      我上星期六看了一個電影,名叫《平原游擊隊》。

      2)名詞性物主代詞用作主語、賓語和表語

      a)用作主語:

      Our room is on the first floor, and theirs is on the second 我們的房間在一層,他們的在二層。

      Ours is a socialist country.我們的國家是社會主義國家。

      b)用作賓語:

      I didn't borrow her dictionary. I borrowed his.我沒有借她的字典,我借的是他的。

      c)用作表語:

      Whose pencil is this?-It is hers.這是誰的鉛筆?

      --是她的。

      These tools are ours.這些工具是我們的。

      [注]"of+名詞性物主代詞"和2.12的"of+名詞所有格"的用法完全一樣。如:

      a friend of mine我的一個朋友(表示部分觀念,意即我有不少朋友,他(她)是其中之一)

      this lovely child of yours你的這個可愛的孩子(有感情色彩)

      自身代詞概說

      表示反射(指一個動作回射到該動作執行者本身)或強調(即用來加強名詞或代詞的語氣)的代詞叫做自身代詞。

      自身代詞的用法

      1)在句中作賓語,表示動作回到動作執行者的本身。如:

      Please help yourself to some lea.請自己用茶。(作help的賓語)

      The girl is too young to look after herself.這女孩太小,還不能照顧自己。(作look after的賓語)

      He was always ready to help others; he never thought of himself他總是幫助別人,從不想到自己。(作thought of的賓語)

      2)在句中作名詞或代詞的同位語,用來加強名詞或代詞的語氣,作"親自"、"本人"解。它在句中可置于名詞、代詞之后,也可置于句子末尾。如:

      You yourself said so.你自己是這樣說的。

      The desk itself is not so heavy.書桌本身并不重。

      I fixed the window myself.這窗戶是我自己裝的。

      相互代詞

      表示相互關系的代詞叫做相互代詞。

      相互代詞的用法

      1)作賓語。如:

      Do you often see one another?你們彼此常見面嗎?

      New and old students learn from each other.新老同學相互學習。.

      John and Tom helped each other.約翰和湯姆相互幫助。

      2)作定語時須用所有格。如:

      We are interested in one another's work.我們關心彼此的工作。

      The students corrected each other's mistakes in their homework.學生相互改作業中的錯誤。

      Students cut each other's hair.同學們相互理發。

      3)each和other有時可分開用。如:

      Each tried to persuade the other to stay at home.兩個人都彼此勸說對方留在家里。


      12月第2套英語四級聽力真題及答案相關文章:

      2014年12月英語四級考試真題試卷附答案 第2套

      大學英語四級考試真題聽力與答案

      2015年12月英語四級聽力真題及原文答案(第一套)(2)

      大學英語四級聽力真題及答案(2)

      2020年下半年12月英語四級真題答案大全

      12月四級真題答案

      四級聽力真題答案

      12月英語四級考試真題試卷

      大學英語四級聽力真題及參考答案

      英語四級聽力真題解析

      學習啦友鏈、商務、投稿、客服:QQ:3061683909 郵箱3061683909@qq.com

      Copyright @ 2006 - 2020 學習啦 All Rights Reserved

      學習啦 版權所有 粵ICP備15032933號

      我們采用的作品包括內容和圖片全部來源于網絡用戶和讀者投稿,我們不確定投稿用戶享有完全著作權,根據《信息網絡傳播權保護條例》,如果侵犯了您的權利,請聯系:xuexila888@qq.com,我站將及時刪除。

      學習啦

      回到頂部
      大庄家彩票